Service

Secties

Doelgroepen

De Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek is 60 jaar! Daarom was het thema: Feest! 

Bestellen van materialen 

Jaarlijks kunt u vanaf half mei bestellen voor alle Kinderboekencampagnes. U bestelt via een online bestelformulier en uw bestelling wordt automatisch doorgezonden naar de boekwinkel van uw keuze. 

naar boven
Stippellijn_460

Online lesmateriaal

Op kinderboekenweek.nl/school vindt u aanvullend lesmateriaal voor uw lessen tijdens de Kinderboekenweek: aanvullende werkbladen, digilessen en kleurplaten bij de lessuggesties bij de kerntitels. Direct te downloaden en toepasbaar in uw lessen! 
 

naar boven
Stippellijn_460
 

De Kinderboekkrant en Voorleesgids
  

 

De Kinderboekenkrant

De Kinderboekenkrant is gemaakt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Ideaal om kinderen enthousiast te maken voor lezen en ze te helpen met de keuze van hun volgende boek. De Kinderboekenkrant is een bewaarkrant boordevol leestips en veel leuke nieuwtjes over kinderboeken en schrijvers.

De Voorleesgids

Meer dan 200 titels van voorlees- en prentenboeken voor kinderen van 0-6 jaar in één gids. Met voorleestips en informatie over het Prentenboek van de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen en de Griffels en Penselen. Leuk en goed om aan ouders mee te geven! 

naar boven
Stippellijn_460

In de boekwinkel: Geschenk en Prentenboek


De boekwinkel geeft het geschenk cadeau aan elke klant die tijdens de Kinderboekenweek voor ten minste € 10,- aan kinderboeken koopt. Het prentenboek is voor een klein prijsje te koop. Stuur uw leerlingen in oktober dus naar de boekwinkel!  

Kinderboekenweekgeschenk 2014:

60 spiegels - Harm de Jonge

Jurre is een verlegen jongen die nooit meer dan zes woorden achter elkaar zegt. Dat is niet zo erg, maar wel als je een spreekbeurt moet houden. Daar ziet hij vreselijk tegenop. Maar dan ontmoet hij prinses Sippora von Singapoor. Zij brengt hem naar de 7 torens van het Prinsenhuis. Daar komt hij in een wonderlijke wereld van kermisgasten en straatartiesten terecht. Hij krijgt er bijzondere adviezen voor zijn spreekbeurt. En als Sippora hem dan ook nog met zestig spiegels te hulp schiet, kan er eigenlijk niets meer misgaan. 

naar boven
Stippellijn_460

Prentenboek 2014 van Marit Tornqvist

Fabians Feest

Fabian en zijn moeder staan op het punt om samen naar een groot feest te gaan. Fabian fantaseert er op los. Het zal het leukste feest van de wereld worden, dat weet hij zeker. Misschien is er een taart zo groot als het plein en zijn er grachten vol limonade, olifanten om op te rijden en muziek waar je vanzelf van gaat dansen. Moeder bibbert eerst nog een beetje als alles wat Fabian bedacht heeft echt waar blijkt te zijn. Maar samen vieren ze uiteindelijk het feest van hun leven! 

naar boven
Stippellijn_460

Griffels en Penselen

Bekijk de pagina met informatie over Griffels, Penselen en Paletten

naar boven
Stippellijn_460


Inloggen

Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres in plaats van uw klantnummer. Uw wachtwoord is ongewijzigd.
Problemen met inloggen? Neem contact op met
klantenservice@cpnb.nl (telefoon: 020 6263436).inloggegevens vergeten

N.B. inloggegevens niet opslaan op een computer als deze voor publiek toegankelijk is.