Service

Secties

Doelgroepen

De Kinderboekenweek

Kinderboekenweek


De 61ste Kinderboekenweek vindt plaats van 7 t/m 18 oktober 2015 en onder het motto Raar, maar waar! staan natuur, wetenschap en techniek centraal.

Bestellen van materialen 

Jaarlijks kunt u vanaf half mei bestellen voor alle Kinderboekencampagnes: de Kinderboekenweek, de Nederlandse Kinderjury en De Nationale Voorleesdagen. 

naar boven
Stippellijn_460

Online lesmateriaal

Op kinderboekenweek.nl/school vindt u aanvullend lesmateriaal voor uw lessen tijdens de Kinderboekenweek: aanvullende werkbladen, digilessen en kleurplaten bij de lessuggesties bij de kerntitels. Direct te downloaden en toepasbaar in uw lessen. De lessen blijven ook na de Kinderboekenweek nog online staan.  

naar boven
Stippellijn_460
 

In de boekwinkel: Geschenk en Prentenboek


De boekwinkel geeft het Kinderboekenweekgeschenk cadeau aan elke klant die tijdens de Kinderboekenweek voor ten minste € 10,- aan kinderboeken koopt. Het prentenboek is voor een klein prijsje te koop. Stuur uw leerlingen in oktober dus naar de boekwinkel!  

Het Kinderboekenweekgeschenk 2015 zal worden geschreven door Simon van der Geest en het prentenboek wordt gemaakt door Mies van Hout

 

naar boven
Stippellijn_460

De Kinderboekkrant en Voorleesgids
  

 

De Kinderboekenkrant

De Kinderboekenkrant is gemaakt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Ideaal om kinderen enthousiast te maken voor lezen en ze te helpen met de keuze van hun volgende boek. De Kinderboekenkrant is een bewaarkrant boordevol leestips en veel leuke nieuwtjes over kinderboeken en schrijvers.

De Voorleesgids

Meer dan 200 titels van voorlees- en prentenboeken voor kinderen van 0-6 jaar in één gids. Met voorleestips en informatie over het Prentenboek van de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen en de Griffels en Penselen. Leuk en goed om aan ouders mee te geven! 

naar boven
Stippellijn_460

 

Griffels en Penselen

Bekijk de pagina met informatie over Griffels, Penselen en Paletten

naar boven
Stippellijn_460

Inloggen

Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres in plaats van uw klantnummer. Uw wachtwoord is ongewijzigd.
Problemen met inloggen? Neem contact op met
klantenservice@cpnb.nl (telefoon: 020 6263436).inloggegevens vergeten

N.B. inloggegevens niet opslaan op een computer als deze voor publiek toegankelijk is.