Service

Secties

Doelgroepen

De Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek

De 62e editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober 2016. Opa's en oma's staan centraal onder het motto: Voor altijd jong! 

Stippellijn_460 

Bestellen voor De Kinderboekenweek 2016 
 

Vanaf 10 mei: bestelperiode voor 2017 geopend! 

U kunt voor De Kinderboekenweek 2016 vanaf 10 mei bestellen.  

De door u gekozen boekwinkel ontvangt een mail met uw bestelling en dient deze vervolgens bij de CPNB te plaatsen. Houd hierover contact met uw boekwinkel.

naar boven
Stippellijn_460 

Geschenk en Prentenboek 

 

 

  

   


Tijdens de Kinderboekenweek geeft de boekwinkel het Kinderboekenweekgeschenk cadeau aan elke klant die tijdens de Kinderboekenweek voor ten minste € 10,- aan kinderboeken koopt. Het Kinderboekenweekgeschenk 2016 wordt geschreven door Dolf Verroen.


Prentenboek 


Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2016 wordt gemaakt door Floor Rieder. Het Prentenboek is bedoeld voor die kinderen die nog te jong zijn voor het geschenk. Het is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek in de boekwinkel te koop voor € 7,95. 

 

naar boven
Stippellijn_460

Auteur in de klas

De stichting Schrijvers School Samenleving (SSS) bemiddelt tussen auteurs en scholen, bibliotheken en andere organisaties. Ze adviseren, geven tips en trucs voor een geslaagde dag, nodigen de auteurs uit, regelen de zakelijke afhandelingen zorgen voor organisatorische draaiboeken. Het uitnodigen van een auteur wordt zo wel heel makkelijk!

naar boven
Stippellijn_460

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen maken ook dit jaar een speciaal lied over het thema van de Kinderboekenweek, getiteld: Voor altijd jong! De clip is vanaf september te bekijken op www.kinderenvoorkinderen.nl

Stippellijn_460

Griffels, Penselen en Paletten

Bij Kinderboeken horen kinderboekenprijzen, die laten zien hoeveel verscheidenheid en kwaliteit er in de boeken te vinden is. Zo zijn er o.a. Zilveren Griffels (voor auteurs) en Zilveren Penselen (voor illustratoren). Aan de vooravond van de Kinderboekenweek, tijdens het Kinderboekenbal op 6 oktober, kreeg één van de winnaars van de Zilveren Griffels, de Gouden GriffelLees meer 

Inloggen

Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres in plaats van uw klantnummer. Uw wachtwoord is ongewijzigd.
Problemen met inloggen? Neem contact op met
klantenservice@cpnb.nl (telefoon: 020 6263436).inloggegevens vergeten

N.B. inloggegevens niet opslaan op een computer als deze voor publiek toegankelijk is.