Service

Secties

Doelgroepen

Sinterklaascampagne

Campagnes

Kom je schoentje zetten in de bibliotheek of boekhandel!

Jonge kinderen kunnen tijdens de Sinterklaascampagne (van in- tot uittocht: van zaterdag 12 november t/m maandag 5 december 2016) een vouwschoen ophalen in de deelnemende bibliotheek of boekhandel. Ze knutselen hem thuis in elkaar (of tijdens een vouwschoenen knutselmiddag in de bibliotheek of boekhandel) en komen hun vouwschoen zetten. Kom 5 december kijken wat er in je (vouw)schoentje zit…..

'Het cadeau' van Harmen van Straaten

Dit jaar is het Schoenboekje geschreven én kleurrijk geïllustreerd door Harmen van Straaten. De titel van het boekje is heel toepasselijk: Het cadeau.

Op = op

Kinderen die ‘t schoenboekje Het cadeau in hun (vouw)schoentje willen krijgen moeten er snel bij zijn, want zelfs op de boot van Sinterklaas is de ruimte beperkt en ‘op is op’. Vraag eerst aan je boekwinkel of bibliotheek of ze aan de campagne meedoen. 

’t Heerlijk Voorleesavondje

’t Schoenboekje is onderdeel van de leesbevorderingscampagne ’t Heerlijk Voorleesavondje, dat dit jaar plaatsvindt op donderdag 1 december. Boekhandels en bibliotheken roepen alle ouders van Nederland op om die avond minimaal 15 minuten aan jonge kinderen voor te lezen. De bibliotheek en boekhandel weten als geen ander hoe belangrijk voorlezen is. Met slechts een kwartiertje per dag neemt hun lees- en taalvaardigheid enorm toe. Het Schoenboekje is goed voor 15 minuten (voor)leesplezier. Een ideaal cadeautje om (voor)lezen extra te promoten.

Inloggen

Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres in plaats van uw klantnummer. Uw wachtwoord is ongewijzigd.
Problemen met inloggen? Neem contact op met
klantenservice@cpnb.nl (telefoon: 020 6263436).inloggegevens vergeten

N.B. inloggegevens niet opslaan op een computer als deze voor publiek toegankelijk is.